FK TSC sklopio strateško partnerstvo sa kompanijom Pulsar iz Kalifornije

Fudbalski klub TSC sklopio je strateško partnerstvo sa kompanijom PULSAR iz Kalifornije, globalnom investicionom kompanijom koja je lider u sportskim tehnološkim startapima. Trogodišnji sporazum potpisali su generalni direktor TSC-a Sabolč Palađi i osnivač i izvršni direktor PULSAR-a Pavel Korolev, koji sarađuje sa sportskim tehnološkim startapima širom Evrope kroz različite programe. Ovo dugoročno partnerstvo ima za cilj stvaranje najsavremenijeg inovacionog centra namenjenog promociji razvoja fudbala i povećanju privlačnosti investicija u sportsku tehnologiju. Posebna podrška će se pružiti startapima i IT preduzećima koja mogu da poboljšaju efikasnost FK TSC, stadiona i akademije, a takođe značajno doprinesu rastu prihoda kluba. Kompanija PULSAR je poznata po ulaganju u tehnološke firme, podržava ih u njihovom ulasku na globalno tržište i u ubrzava njihov rast. Prisutna je u Japanu, SAD, Portugalu, Irskoj i Srbiji. Strategija ulaganja obuhvata startape u oblasti finansija, poljoprivrede, mobilnosti i naročito sporta.

Naš cilj je da budemo lideri u sportskoj industriji i tehnologiji u regionu, i verujemo da će ovo partnerstvo olakšati postizanje te pozicije. Očekujemo da će ova inicijativa rezultirati jačim vezama sa navijačima i pozitivnim doprinosom sportskoj zajednici. Verujemo da je aktivno učestvovanje u sportskim događajima ključno za izgradnju vrednosti svake zajednice, a ovo partnerstvo će nam omogućiti da je inspirišemo i motivišemo, rekao je Sabolč Palađi, generalni direktor TSC-a dok je Pavel Korolev, osnivač i izvršni direktor PULSAR zadovoljan potpisanim sporazumom.

Radujemo se saradnji i početku sistematske interakcije sa FC TSC, klubom sa fascinantnom istorijom, ambicioznim planovima, sopstvenom ideologijom i jedinstvenom infrastrukturom. Biće jedan od ključnih partnera u podršci kreiranju infrastrukture i ekosistema za razvoj sportskih tehnologija u Evropi. TSC i Pulsar će zajedno raditi na promociji sportskih vrednosti kroz različite inicijative, učešće u sportskim događajima i programima inovacija, turnirima i aktivnostima kako bi direktno uključili navijače i zajednicu. Takođe, TSC veruje da će ovo partnerstvo doneti pozitivne promene ne samo klubu, već i celokupnoj sportskoj zajednici u regionu.

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *