Crvena zvezda porazila TSC na domaćem terenu

Na stadionu u Bačkoj Topoli pred oko 4.500 gledalaca, večeras je odigrana utakmica 25. kola Superlige između FK “TSC” i FK “Crvena zvezda”, koja je završena pobedom gostujuće ekipe rezultatom 2:1.

Početak meča obeležio je nestanak struje od deset sekundi, prvo u sedmom minutu, nakon čega je usledio prekid, a u 11. minutu reflektori su se ponovo isključili na par sekundi. Kapiten Crvene Zvezde golman Milan Borjan, prigovorio je glavnom sudiji meča, da bi u 19. minutu struja nestala po treći put, nakon čega je doneta odluka da se igrači povuku sa terena.

 

Nakon 40 minuta od regularnog početka, igrači oba tima su izašli na teren i nakon zagrevanja nastavili utakmicu. Gol za Crvenu zvezdu postignut je u 20. minutu, a strelac je bio Aleksandar Pešić. Nešto kasnije, stopostotnu priliku za gol propušta ekipa TSC-a, čiji igrač promašuje mrežu gostujućeg tima sa 5 metara. TSC se probudio posle primljenog gola, u prvom poluvremenu imali su četiri odlične prilike, ali lopta nije htela u zvezdin gol. Na poluvremenu je ponovo došlo do nestanka struje zbog isključivanja sa agregata i priključivanja na napon Elektrodistribucije.

Osim propuštenih šansi u prvom poluvremenu, fudbaleri TSC-a ni u nastavku igre nisu iskoristili prilike i na samom početku drugog dela utakmice, tačnije u 46. minutu, Zvezda daje drugi gol za 2:0, a strelac je opet Aleksandar Pešić. Petar Ratkov je za TSC u 70. minutu odigrao odličan napad i time smanjio rezultat na 1:2, koji je na semaforu ostao sve do kraja utakmice.