Ekipa Spartaka poražena na startu

FMP SOCCERBET – SPARTAK OFFICE SHOES   98:80 (26:24, 30:17, 14:14, 28:25)

Podmlađena ekipa Spartaka poražena je na startu Super lige Srbije. Posle izjednačene prve četvrtine, usledila je serija domaćih od 9:0 na početku druge deonice. U trećoj četvrtini FMP kao da je postavio „kineski zid“ u svom reketu, te su Subotičani ubacili samo 7 poena iz igre. Doduše, ni domaći nisu bili napadački raspoloženi u tom periodu igre, ali su zahvaljujući sjajnim šuterima Dženkisu i Biču sigurno priveli meč kraju, ubacivši 15 trojki na utakmici.

Kod domaćih Bič 23, Mening 12 poena.
Spartak Office Shoes: Milijašević 3, Ilkić 4, Prlja 2, Dodić, Milisavljević 9 (6 skokova), Šarenac, Gazibegović, Sokolović 13 (5 asistencija), Medarević 7 (8 skokova), Danilović 2, Bojić 25, Barna 15 (6 skokova).
Sledeći meč Spartak ponovo igra u Beogradu protiv OKK Beograda.
Trener FMP-a Nenad Stefanović je čestitao Spartaku na prikazanom karakteru tokom utakmice. Nisu nam dali ni jednog trenutka da se opustimo, da malo više raspodelim minutažu mlađim igračima Trener Spartaka Vladimir Đokić je konstatovao da su ovakve utakmice sa ABA ligašima dobre ze Spartak i da se pokazalo da je FMP prejak za podmlađenu ekipu koja tek treba da se uigrava. Nadam se da ćemo u revanšu u Subotici izgledati bolje.