Stranka Slobode i pravde: Ne verujemo u rezultate Popisa stanovništva

Gradski odbor stranke Slobode i pravde organizovao je novogodišnji koktel za prijatelje stranke iz redova opozicionih političkih partija, simpatizere, ali i poštovaoce rada ove političke stranke.

Predsednik Gradskog odbora Robert Šebek je naglasio da iako je stranka počela sa radom pre dve godine, njeni članovi uspeli su da uz veliki trud i rad podignu gradski odbor, ali je napomenuo da to nije dovoljno.

“Prema poslednjem popisu Subotica nestaje, imamo 124 hiljade stanovnika, a do sada smo imali preko 140 hiljada, mada mi u te rezultate ne verujemo. Mislimo da ima manje, što se takođe ne poklapa ni sa brojem glasačkih listića na poslednjim izborima. Sledeća godina biće izazovna kako na lokalnom, tako i na pokrajinskom i republičkom nivou vlasti”, dodao je Šebek.

Prisutne je pozdravio i Branko Miljuš, član predsedništva Stranke slobode i pravde iz Beograda. “Uvek mi je veliko zadovoljstvo da dođem u Suboticu. Želim svima da ovu godinu što pre gurnemo iza leđa, svašta smo nešto radili i pokušali, nešto smo uspeli, nešto nismo, ali uveren sam da će sledeća godina biti bolja, da ćemo i mi biti bolji i da će san o dešavanju nekih promena možda postati java”.