Pokret za preokret: Kern umanjenjem značaja pukotina i oštećenja na nadvožnjaku vređa intelekt građana

Pokret za preokret Subotica izražava ozbiljnu zabrinutnost i nezadovoljstvo povodom nedavne izjave zamenika Gradonačelnika Imrea Kerna kojom pokušava da umanji značaj pukotina i oštećenja na nadvožnjaku čime vređa intelekt građana Subotice i jasno pokazuje da vladajuća većina nije zainteresovana za interese našeg grada.

Nalazimo se pred velikim infrastrukturnim projektom puštanja brze pruge u funkciju, a ako već sada imamo ovakva oštećenja na novom nadvožnjaku, možemo samo da zamišljamo šta nas tek čeka. Građani Subotice imaju pravo da znaju istinu i da budu upoznati sa svim relevantnim informacijama ove važne investicije.

Zahtevamo da se osnuje komisija koju će sačinjavati stručna i nezavisna lica, koja će imati za cilj utvrđivanje pravog stanja završnih radova na nadvožnjaku a koja treba da ima punu autonomiju i ovlašćenja da pravovremeno izvesti javnost o svojim nalazima. Na osnovu tih nalaza,ukoliko se utvrdi neadekvatnost izvedenih radova, zahtevamo da gradonačelnik i kompletno gradsko veće podnesu neopozive ostavke.

GRAĐANI SUBOTICE ZASLUŽUJU DA ŽIVE  U GRADU koji se brine za njihove interese i bezbednost. Pokret za Preokret Subotica će se uvek boriti za transparentnost u radu lokalnih vlasti i za zaštitu interesa zajednice, stoji u saopštenju.

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *