Dodeljenje pohvalnice najuspešnijim učenicima Politehničke škole

Najuspešnijim učenicima Politehničke škole direktor ove ustanove Iso Planić dodelio je pohvalnice. Uspešnih je kaže on bilo mnogo pa je pohvalnice dobilo 144 oko ukupno 640 učenika koji pohađaju ovu školu.

Polako se primiče kraj nastavne godine, približava se matura kao i kraj sezone takmičenja. Naši učenici ove godine uzeli su učešće na mnogim tamičenjima na kojima su ostvareni zapaženi rezultati pa smo mi odlučili da ih za njihove rezultate i zalaganje pohvalimo, kaže Planić i izdavaja samo neke od nagrada sa kojom se pored učenika može okititi i škola.

Među rezultatima izdvojio bih nekoliko prvih mesta. Drvoprerađivači osvojili su prvo mesto na republičkom takmičenju, rukovaci građevinskom mehanizacijom prvaci su u svojoj disciplini a prvi u Srbiji smo i u slikanju, kaže još Planić a potom dodaje i uspehe učenika u sportu gde su se posebno istakli dizači tegova a stigle su i nagrade najboljim streličarima.

Kristina Kovač osvojila je prvo mestu na takmičenju u finalnoj obradi drveta i nada se, kaže, da će uspeh ponoviti i sledeće godine dok je Uroš Elek osvojio nagradu i rukovanju građevinskim mašinama.