Ponovo radi wellness centar u sklopu SRC “Prozivka”

U SRC “Prozivka” je nakon godinu dana ponovo za posetioce otvoren wellness centar. Svi oni koji žele da se opuste u jednom lepo uređenom i prijatnom prostoru, moći će da koriste usluge ovog centra po pristupačnim cenama, u koju su uključene švedska i finska sauna, tursko kupatilo i đakuzi.

Kako je objasnila Čila Goli, članica Gradskog veća za oblast komunalnih delatnosti i razvoja, wellness centar prvi put je otvoren 2012. godine, međutim tadašnja Lokalna samouprava je imala drugačiji koncept za funkcionisanje prostorija SRC “Prozivka”, pa su se putem javnih konkursa one izdavale i iznajmljivale privatnim pravnim licima.

“Wellness centar je malo složeniji objekat, tako da određeni period nismo imali zainteresovanih za održavanje ovog prostora i krajem 2022. godine rukovodstvo JKP “Stadion” je imalo vrlo racionalnu i logičnu ideju da preuzmu održavanje ovog centra, pa su predali zahtev Lokalnoj samoupravi i Komisija za poslovne prostore je pozitivno ocenila njihov zahtev”, rekla je ona.

Tamara Dimitrioski, direktorica JKP “Stadion”, napomenula je da kada su preuzeli wellness centar, on je bio u jako lošem stanju i praktično neupotrebljiv, ali je zahvaljujući angažovanju zaposlenih u roku od dva meseca prostor potpuno obnovljen i renoviran.

“Izvršili smo popravke i ponovo smo vratili objekat u prvobitno stanje. Ovo jako znači našem preduzeću, jer smo sa ovim dopunili postojeći sadržaj u sklopu SRC “Prozivka”. Zaista smo obratili pažnju da prostor izgleda lepo i prijatno, kako bi korisnici mogli da se opuste i pronađu mir barem na nekoliko sati. Pored standardnih usluga, naši sugrađani mogu da kupe i pakete, imamo tzv. “all in one” kartu koja predstavlja mesečnu kartu putem koje građani mogu da koriste ne samo usluge wellness centar već i bazena”, dodala je Dimitrioski.

Radno vreme wellness centra je radnim danima od 11 do 17 časova, vikendom od 06 do 22 sata, dok će ponedeljkom biti zatvoren zbog održavanja. Kako ističu u JKP “Stadion”, cene usluga su pristupačne, jer su prilikom detaljne analize tržišta gledali da budu konkurentni. Sat vremena u sauni košta 600 dinara, korišćenje saune i turskog kupatila iznosi 800 dinara, trideset minuta u đakuziju je takođe 800 dinara, dok je dvočasovno iznajmljivanje wellness-a za dve osobe 5 hiljada dinara. Cena paketa u koji je uključeno korišćenje saune, turskog kupatila i đakuzija je 1.600 dinara, dok “all in one” mesečna karta iznosi 5 hiljada dinara.