Humanitarni sportski događaj udruženja „Za Suboticu svim srcem“

Humanitarno udruženje „Za Suboticu svim srcem“ organizovalo je na Paliću veliki humanitarni sportski događaj u saradnji sa subotičkim kompanijama, u okviru kojeg je održano takmičenje u tri discipline, odbojka, košarka i fudbal, a samom događaju prethodio je kulturni program.

Za sve posetioce su bili postavljeni štandovi gde su mogli da se osveže, nešto pojedu, ali i da kupe suvenire, čime su dodatno donirali, jer je samom kupovinom na bilo kom štandu deo prometa uplaćen u humanitarne svrhe. Organizovana je i bogata tombola sa ciljem sređivanja dečijeg igrališta, kako bi se deci omogućilo da imaju lepo detinjstvo i prostor za igranje i odrastanje.

Jedan lep dan, ispunjen vedrinom, pozitivnom energijom u sportskom duhu, a humanim ciljem. 8 firmi zajedno sa našim udruženjem uspelo je da nedelju pretvori u jedno lepo druženje kolektiva, da uz sport uradimo dobro delo. Lepo vreme, divno druženje i puno pozitivne energije ispunilo je 4. jun na terenima i nadamo se sledeće godine većem odzivu i većem broju takmičara, rekao je predsednik udruženja Branko Prćić.