Za lečenje Leone Kovač i Lea Milića prikupljeno 220 hiljada dinara

Tokom Humanitarnog sportskog turnira „Sportom za Suboticu”, koji je početkom juna održan na Paliću, sakupljeno je ukupno 247 hiljada dinara, od čega će 220 hiljada biti usmereno za pomoć u lečenju naših malih sugrađana Leonu Kovač i Lea Milića, dok je 27 hiljada dinara usmereno za dalji rad Udruženja „Za Suboticu svim srcem”.

Ovaj turnir pružio nam je priliku da budemo snaga za dobro, podržavajući važne inicijative koje će poboljšati živote onih koji su najranjiviji, a u cilju promovisanja sportskog duha, jedinstva zajednice. Ovim putem zahvaljujemo se Udruženju Za Suboticu svim srcem, za svu podršku koju smo imali tokom pripreme i organizacije turnira, a veliko hvala upućujemo i svim firmama učesnicama B+B Sensor Solutions, Nifco Germany, Continental, Inspira Group, Adamšped, Norma Group i Pionir AD. Takođe, zahvaljujemo se svim sponzorima, donatorima koji su pomogli realizaciji ovog događaja, kao i svima koji su došli i svojim donacijama pomogli u poboljšanju nečije svakodnevnice. Nadamo se da će ovaj turnir zaživeti i nastaviti svoje održavanje u godinama koje dolaze, navodi se u saopštenju jedne od kompanija koja je učestvovala u realizaciji ove akcije.

Humanitarno udruženje „Za Suboticu svim srcem“ organizovalo je na Paliću veliki humanitarni sportski događaj u saradnji sa subotičkim kompanijama, u okviru kojeg je održano takmičenje u tri discipline, odbojka, košarka i fudbal, a samom događaju prethodio je kulturni program.

Za sve posetioce su bili postavljeni štandovi gde su mogli da se osveže, nešto pojedu, ali i da kupe suvenire, čime su dodatno donirali, jer je samom kupovinom na bilo kom štandu deo prometa uplaćen u humanitarne svrhe. Organizovana je i bogata tombola sa ciljem sređivanja dečijeg igrališta, kako bi se deci omogućilo da imaju lepo detinjstvo i prostor za igranje i odrastanje.