Balint Pastor: Pitanje je dana kada će podvožnjak kod Patrije biti zatvoren

Predsednik Skupštine grada dr Balint Pastor, rekao je da je pitanje dana kada će biti zatvoren podvožnjak kod hotela „Patrija“, ali da to neće biti urađeno dok se ne završe alternativni pravci kojima će se građani kretati tokom radova na njegovoj rekonstrukciji.

Pastor je kazao da bi od 01. jula trebalo da ta deonica bude zatvorena za kretanje i naglasio da je to najveća investicija u poslednjim decenijama, koje uvek u početku dovode do neprijatnosti i apelovao je na građane da imaju razumevanja.

Sa ministrom Goranom Vesićem smo se dogovorili da se ne zatvara sve u isti čas, već da se pre toga završe određeni alternativni pravci, poput onog na početku Bajnatske ulice. Mene raduje i činjenica što je država pravovremeno reagovala, jer došlo je i do promene izvođača radova i sada će radove izvoditi privredno društvo koje se već dokazalo i koje je izgradilo i put između Subotice i Segedina, tako da od 01. jula do 22. decembra će glavni put biti zatvoren i ja se nadam da će izvođači za to vreme uspeti da završe veliki posao. U početku će biti neprijatnosti za građane, za koje im se unapred izvinjavam, ali bez njih se jednostavno takve investicije ne mogu ostvariti.