Svoje pravo glasa iskoristili i narodni poslanik Milimir Vujadinović i Pokrajinski sekretar za privredu dr Nenad Ivanišević

Srbija  danas glasa i pokazuje pun demokratski kapacitet društva u kojem živimo. Srbija je danas pred izborom da li će glasati za nešto što je mrak i prošlost ili nazadovanje ili nešto što je novo, svetlo i budućnost. Siguran sam da će građani znati da izaberu, gledajući svoje živote u prošlosti i ono što žive danas i što je plan za budućnost, rekao je Milimir Vujadinović, narodni poslanik u Skupštini RS i pozvao sve građane Subotice i  Srbije da izađu u što većem broju i daju svoj glas.

Svoje pravo glasa iskoristio je i Pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević koji je glasao na biračkom mestu broj 35. Pozivam sve građane i građanke Subotice da iskoriste svoje građansko pravo jer to nije samo pravo nego i naša dužnost i obaveza prema državi, rekao je Ivanišević dodajući da su građani i građanke Srbije, Vojvodine i Subotice uvek bili veoma odgovorni.

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *