Koalicija „Srbija protiv nasilja“ pozvala građane da izađu na izbore

Koalicija ,,Srbija protiv nasilja“ vas poziva da u nedelju, 17. decembra, iskoristite svoje neotuđivo pravo i učestvujete na izborima koji su prekretnica u istoriji naše države. Ovi izbori nisu samo najznačajniji od uvođenja višestranačja u Republici Srbiji, već su i trenutak kada vaš glas postaje odraz vaše snage i odlučnosti u suprotstavljanju nakaradnom režimu.

Vaš glas nije samo broj – on je vaša prilika da se izjasnite protiv sistema gde su jedino prisutni kriminal, korupcija i nasilje nad institucijama, građanima i pravdi. Svedoci smo kako se vladajući režim trudi da stavi cenu na vaš izbor, koristeći se nečasnim metodama, uključujući i finansiranje kampanje ukradenim novcem građana, kako bi očuvali moć i izbegli pravdu.

Naši hrabri kontrolori će 17. decembra biti naši štitovi u odbrani demokratije, pokazujući nepokolebljivost u suočavanju sa pritiscima, kršenjem zakona i Ustava Republike Srbije. Veliko hvala svim sugrađanima koji su se prijavili za ovaj izazovan zadatak, kao i našim aktivistima i volonterima na njihovom neumornom doprinosu tokom ove kampanje.

Želimo da se obratimo onima koji su uključeni u kupovinu glasova, ucenjivanje i kršenje ljudskih prava naših najugroženijih sugrađana: Vreme promena je došlo, a svi koji su saučesnici zlodela odgovaraće pred zakonom!

Zato, izađite u nedelju, 17. decembra i glasajte za izbornu listu ,,SRBIJA PROTIV NASILJA“ pod rednim brojem 7 na republičkim i pokrajinskim izborima.

Vreme je da se ujedinimo u borbi protiv nasilja, kriminala i korupcije.

Vreme je da normalnost i pravda pobede.

Dok svi nismo slobodni, niko nije slobodan!

Do pobede!

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *