Za vikend 82. Susret kolekcionara i Sajam antikviteta

U organizaciji Društva kolekcionara Subotice, u prostorijama MKC “Nepker” u subotu, 02. aprila u vremenu od 8 do 14 časova biće održan 82. Susret kolekcionara i Sajam antikviteta.

Na jednom od najznačajnijih sajmova antikviteta u Srbiji, na kojem svake godine učestvuje više stotina izlagača i posetilaca, biće ponuđeni retko viđeni i vredni antikviteti muzealne vrednosti poput umetničkih slika, nakita, knjiga, razglednica, oružja, odlikovanja, znački, satova, numizmatičkih i filatelističkih rariteta, predmeta od srebra i porculana, etnografskih predmeta i svega onoga što je krasilo domove naših predaka. 

“Posetiocima će biti omogućeno da ponesu neke svoje stare, dugo čuvane vrednosti i da ih ponude za prodaju ili na procenu ili samo da prikupe mišljenja prisutnih stručnjaka. Plaćanjem ulaznice od 100 dinara, subotički kolekcionari poklanjaju posetiocima jednu prigodnu razglednicu u boji, koja je štampana u samo 300 numerisanih primeraka, au povodu 110 godina svečanog otvaranja Gradske kuće u Subotici, 15. septembra 1912. godine”, navode organizatori.