Koncert Matića oduševio publiku u Subotici

Samo ovu noć, Lagala je grade, Idemo anđele, Nađi novu ljubav,… vanvremenski hitovi orili su se sinoć gradskim Trgom, kao i brojni singlovi i dueti pevača poput Tome Zdravkovića, Harisa Džinovića, Dejana Matića,… nizali su se na trosatnom nastupu Saše Matića, koji je priređen kao poklon Subotičanima za Dan grada.

Repertoar je bio šarenolik, počelo je i završilo se s baladama, a kako je pevač rekao i pre nastupa i na sceni, jedno su zamislili na putu do Subotice, ali je atmosfera „začinjena“ brojnim drugim izvedbama i pesmama za dušu publike, ali i Saše. Suze, smeh, dobra atmosfeta, veseo ritam, ali i muzika za ples i zagrljaje ostavio je autentičan pečat na sve prisutne.

„Volim da dođem u Suboticu, i poslovno i privatno, već nekoliko puta sam nastupao ovde. Svaki put mi je lepo“ – rekao je Saša Matić, nekoliko minuta pre izlaska na binu – „Večeras je poseban dan i za vas i za mene, hvala što ste me izabrali da budem deo ove divne priče.“ – rekao je on.

Tačno u ponoć, muzika je stala, koncert se završio, ali je usledio sledeći spektakl za prisutne – nekolikominutni vatromet. Procena je da koncertu prisustvovalo oko 10.000 ljudi.