Fudbaleri Spartaka poraženi od Radnika

Fudbaleri Spartaka poraženi su od Radnika sa 2:0. Subotičani su bili bolji u prvom poluvremenu, stvorili su tri idealne prilike, međutim nisu uspeli da savladaju golmana Vujanca, da bi nastavku Radnik zaigrao smelije, bio bolji rival i na kraju postigao dva gola za pobedu.

Prvu ozbiljniju priliku za gol imali su Subotičani, nakon centaršuta Srećkovića lopta je došla do Šimure koji umesto mreže pogađa stativu. Nešto kasnije šut Todoroskog brani golman Vujanac da bi se čuvar mreže istakao i posle odlične odbrane nakon što je Shimura pokušao glavom sa pet metara. Domaćini su ušli puno hrabrije u drugo poluvreme, prvu priliku stvorili su već u 47. minutu međutim istakao se golman Manojlović. Osam minuta kasnije Radnik je došao do prednosti, Krunić je centrirao a Borko Duronjić preciznim udarcem sa pet metara savladao Manojlovića za 1:0.

Par minuta kasnije Spartak je mogao do izjednačenja, pokušao je Hristić glavom sa oko pet metara , ali ponovo je odlično bio postavljen golman Vujanac. Domaćini su dulirali prednost u 64. minutu, akciju je sada započeo Duronjić a završio ga Kunić udarcem glavom za 2:0. Mogli su Subotičani do gola i u 73. minutu, Srećković je izveo korner najspretniji u šesnaestercu bio je Obradović čiji šut glavom sa gol linije izbacuje Duronjić, strelac prvog gola.