U ponedeljak Spartak igra protiv Napretka iz Kruševca

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi nastavak prvenstva započinju u Kruševcu utakmicom protiv domaćeg Napretka. Meč se igra u ponedeljak 12. februara sa početkom od 16:00 na stadionu Mladost.

Početak prolećne sezone i za nas jedno jako teško i neugodno gostovanje. Idemo ekipi Napretka koja je poznata kao sjajan domaćin. Imaju sjajne pojedince i jednog od najboljih trenera u našoj ligi gospodina Gaćinovića  koji je nakadašnji trener Spartaka i moj veliki prijatelj što će nam još više otežati posao. Mene zanimaju moj igrači, da mi pokušamo i damo sve od sebe da se u našu Suboticu vratimo neporaženi, rekao je šef struke Lalatović dodajući da je njegovom timu svaki bod izuzetno važan u ovoj polusezoni. Mislim da imamo težak raspored jer u poslednjih pet utakmica imamo četiri gostovanja. Dobra je atmosfera, sjajno smo odradili pripremni period. Bitno je samo da igrači u glavi imaju pobednički mentalitet a ja u to ne sumnjam.  Nismo u idealnoj formi, kao ni naš protivnik jer se ona traži kroz utakmice. Nismo imali puno kvalitetnih utakmica u pripremnom periodu što me malo plaši, ali ako se ispuštuje dogovor iz svlačionice verujem da možemo da se vratimo neporaženi, dodao je Lalatović dok je prvotimac Jovan Lukić  najavio borbu za bodove u Kruševcu.

Očekuje nas možda i najbitnija utakmica u ovoj polusezoni. Važno je da se krene na pravi način i kako treba. Mislim da smo odradili dobre pripreme i dobru bazu za ovu polusezonu. Spremni smo fizički i psihički i idemo na tri boda. Napredak je dobra ekipa, ali mi smo spremni da damo sve od sebe i da prolećni deo započnemo sa pobedom. 

Spartak prvenstvo nastavlja bez Tanasijevića koji je po rečima Lalatovića jedan od najboljih štopera u ligi. Smatram da je Tanasijević zaslužio da igra u jednom tako velikom klubu kao što je New York City. Vidak je isto otišao, doveli smo nove igrače koji su se relativno dobro uklopili.

Fotografija preuzeta sa sajta FK Spartak

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *