Spartak želi da se vrati na pobednički kolosek

Košarkaši Spartak posle za mnoge neočekivanog poraza u Vršcu, dočekuju ekipu Metalca iz Valjeva koja je u prošlom kolu slavila protiv Vojvodine. Luka Cerovina očekuje težak meč protiv rivala koji je u prvom delu sezone slavio u Valjevu (76:84).

Opustili smo se nakon niza pobeda, dobrih igara, dobrog treninga, ali sada je cilj da podignemo formu. Pobeda je imperativ, bio je jasan krilni igrač Spartaka dok trener ekipe Vladimir Jovanović smatra da ekipa mora da reaguje  posle poraza u Vršcu.

Odnos prema utakmici u Vršcu nije bio odgovarajući, izgubili smo nit koju smo gradili u proteklom periodu. Ni protiv Sloge nisam bio zadovoljan iako smo pobedili sa 20 razlike, bilo je problema u odbrani. Protiv Vršca smo te mane ponovili.  Bilo je dosta pretumbavanja u ekipi u poslednjih nekoliko nedelja, dolazak Gordića,  Lazića,  Cerovina je sa pozicije 4 otišao na poziciju 3… Ipak, očekujem da će to sve leći, nadam se što pre.

Subotičane očekuje 4. turnir ABA 2 Lige u Novom Sadu. Prvi meč je protiv domaće Vojvodine u maloj sali Spensa u ponedeljak 29.1. od 18 časova. Očekuje nas najzahtevniji balon iz dva razloga. Pre svega zbog jačine protivnika (Vojvodina, TFT, Zlatibor), kao i činjenice da ćemo u pet dana odigrati tri zahtevne utakmice. Želimo da ponovimo igru sa prethodnih balona, i igru koju smo pružili u Subotici protiv Vojvodine, a za čega će to biti dovoljno videćemo, zaključio je strateg Spartaka.

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *