Spartak savladao TSC rezultatom 4:0

Spartak je poveo golom Sidni Stajner u 4. minuti igre. Pet minuta kasnije Željka Belovan je opasno zapretila domaćoj ekipi, ali je kapitenka Violeta Slović ipak uspela da spreči završni šut. U 29. minuti Tijana Filipović je izvela korner a Violeta Slović je bila najviša u skoku i povisila rezultat na 2:0. Samo 3 minuta kasnije ponovo je Željka Belovan ugrozila gol Sparataka, ali je njen šut za par santimetara prošao pored stative. Odmah je usledio kontranapad iz kojega Sidni Stajner šutom sa poveće distance povećava rezultat na 3:0. Na šut iz daljine se odlučila i Violeta Slović u 39. minuti, sa oko 30 metara, a pogodila je stativu. Minutu kasnije Sidni Stajner je bila u idealnoj prilici na udaljenosti desetak metara, ali je njen šut otišao preko gola.

Drugo poluvreme je donelo veći broj izmena u oba tima što je rezultiralo slabijim tempom i manjim brojem lepih akcija. Vredna pažnje je najlepša akcija na utakmici kada se Tijana Filipović u 51. minuti probila od pravca korner zastavice do ivice šesnaesterca i plasirala lopta u velikom luku prema golu Anđele Vešić, ali se lopta odbila od stative. U poslednjoj minuti igre Tijana Filipović je ipak postigla gol i postavila konačan rezultat od 4:0.

Obe ekipe zaslužuju pohvalu za izuzetno korektnu i poštenu igru, tako da sudijska trojka praktično nije imala potrebe da interveniše. U ekipi Spartaka se istkla Sidni Stajner sa dva postignuta gola, a Željka Belovan u ekipi TSC-a.