Održan Kup Vojvodine za devojke u hokeju na ledu

U subotu,  03. februara, na Gradskom klizalištu odigrana je prva utakmica Kupa Vojvodine u hokeju na ledu za devojke, pod pokroviteljstvom Saveza hokeja i klizanja na ledu Vojvodine između subotičkog Spartaka i novosadske Vojvodine.

Ovim dešavanjam otvoreno je novo poglavlje hokeja na ledu u našoj drzavi. Naime, odigrana je prva zvanična takmičarska utakmica između dva različita kluba/ekipe za koje su nastupale isključivo i jedino devojke. Atmosfera je bila fantasticna, svi na terenu, klupi i tribinama su uživali i dali svoj maksimalni doprinos za jedno ovakvo izuzetno iskustvo. Iz kluba su se zahvalili HK Vojvodina ( hockey_moms_vojvodina ) što su se organizovale i došle na prvi meč Kupa u Suboticu a potom dodali da se raduju revanšu u Novom Sadu koji je planiran za naredni mesec.

Za Spartak Girls na prvoj istorijskoj utakmici su nastupile: Katona Sanja, Vojnic Tunić Ana, Maravić Tijana, Šabić Iva, Rac Sabo Hanna, Stantić Sara, Milodanović Ana, Cepela Teodora, Brestovac Tara, Mandić Marta, Kovač Nina i Mandić Antonija („C“) . Treneri: Brestovac Uroš i Kovač Norbert.

HK Spartak – HK Vojvodina 11:1 (3:0 6:0 2:1)

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *