Košarkaši Spartaka sutra igraju meč sa Novim Pazarom

Košarkaši Spartak Office Shoes-a su trenutno jedina ekipa u KLS koja je u seriji od pet vezanih pobeda. Na megdan Subotičanima u subotu, 04. marta dolazi ekipa Novog Pazara koja je u poslednje tri utakmice upisala isto toliko poraza.

Igra im je vrlo promenljiva, znaju da iznenade favorita, ali i da izgube katastrofalno. Očekivanja od utakmice izneli su na konferenciji za medije igrač Aleksandar Živojin Danilović i trener Željko Lukajić. Složili su se da je subotnji meč težak, u smislu da protivnik koji se grčevito bori za opstanak dolazi rasterećeno i nema šta da izgubi, s obzirom da igra protiv favorita, ali može mnogo da dobije.

Moramo od starta da nametnemo svoj ritam kako ne bi došli u situaciju da uđemo u neku egal završnicu, gde je sve moguće, obazriv je Danilović.

Trener Lukajić smatra da uprkos neuspesima ostalih konkurenata, Spartak ne sme da se opusti. Svako opuštanje može biti kažnjeno, ja verujem u igrače, da su svesni svega šta treba da rade. Liga je izjednačena, mi imamo svoj cilj i ne osvrćemo se u tuđe dvorište. Pozvao bih publiku da nam pomogne, nećemo ih razočarati. Utakmica se igra u Hali sportova od 19:30.