Fudbaleri TSC-a sutra dočekuju Voždovac

Fudbaleri TSC, na svom stadionu Arena, sutra, 10. aprila od 14h dočekuju ekipu beogradskog Voždovca u 30. kolu Superlige uz obećanje da će igrati veoma motivisano i tako pokušati da zabeleže veoma važnu pobedu.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić istakao je značaj utakmice protiv Voždovca i izrazio očekivanje stručnog štaba TSC-a da to bude dobar i izazovan meč dve odlično organizovane ekipe. „Ekipa Voždovca je trenutno četvrta na tabeli i zaslužuje maksimalan respekt, ne samo zato,  već i zbog toga što su u poslednje četiri utakmice ostvarili tri pobede, dve na teškim gostovanjima, i jedan nerešen rezultat. U poslednje vreme su promenili i sistem, a delom i način igre,  imaju dobar i poletan tim i siguran sam  da će predstojeća utakmica biti dobra“, rekao je Lazetić i dodao: “Trener Voždovca je jedan od najboljih kod nas, volim da gledam njegove ekipe, jer mogu puno da naučim. Respektabilno je kako je po dolasku u ovaj klubu, posle lošeg starta, reorganizovao ekipu i promenio mnogo igrača i postigao uspeh“. Lazetić je naglasio da TSC pred meč u nedelju Ima dosta problema, da ima puno povređenih igrača za koje se nada da će se brzo oporaviti i biti spremni za ovu utakmicu i za plej of u kome ih po drugi put u ovom delu prvenstva očekuje Voždovac.

„Na današnjem treningu imamo dvanaest i po zdravih igrača, ali to je samo veći izazov za nas, jer su povrede i crveni kartoni su sastavni deo fudbala. Dobro ćemo se pripremiti i nemam dilemu da će momci biti spremni i da će imati dobru energiju za utakmicu na kojoj ćemo svi pružiti maksimum uz nadu da će to biti dovoljno za pozitivan rezultat. Da nam je neko pred početak polusezone, koju smo startovali sa jedanaestog mesta, ponudio da budemo u ovoj poziciji oberučke bismo prihvatili i smatram da je naša trenutna situacija veoma dobra“, zaključio je Lazetić.

Krilni napadač Jug Stanojev takođe je pohvalio igru protivnika i potvrdio da će TSC igrati veoma motivisano. „Dolazi nam ekipa koja igra moderan i napadački fudbal, ali mi nećemo odustati od naše igre. Svesni smo koliko nam je ova pobeda važna i daćemo sve od sebe da je ostvarimo“, rekao je Stanojev.

TSC  trenutno zauzima 6. mesto na tabeli Superlige sa 38 bodova, dok je Voždovac 4. sa 40 bodova.