NPS pruža podršku radnicima Pošte

Aktuelni režim luta kao brod bez kormila, izgubljen u oluji, gazeći sve granice pristojnosti i ljudskosti. Radnici javnih preduzeća su meta svakodnevnih pretnji i ucena, gde se pritisak za podršku SNS-u svakodnevno pojačava. Otkazi, suspenzije, mizerne plate – to je realnost velikog broja građana Srbije. Kao politička organizacija pružamo podršku radnicima Pošte u hrabroj borbi za svoje osnovno pravo – pravo na dostojanstvo! Umesto da ispuni zahteve radnika Pošte, vlast je odlučila da na krajnje bezobziran i bahat način odgovori na obustavu rada i to suspenzijom radnika.

Režimu je jasno da mu rejting nezaustavljivo pada, pa se ponaša poput pomahnitalog tiranina. Svako ko ima trunku dostojanstva ima obavezu da digne svoj glas protiv političkih represija i ekonomske tiranije koju vlast sprovodi. Borimo se za slobodu, dostojanstvo radnika i krajnji otpor onima koji misle da mogu očuvati svoju vlast gazeći prava građana.

Svako ko radi protiv opštih interesa građana, ne zaslužuje da vodi državu, već da odgovara pred zakonom, stoji u saopštenju Narodnog pokreta Srbije.

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *