Narodni pokret Subotica: Tražimo raspisivanje vanrednih lokalnih izbora u decembru

Saopštenje za javnost gradske organizacije Narodnog pokreta Srbije – Subotica, prenosimo u celosti:
„Kroz godine, politički pejzaž našeg grada postao je poput protočnog bojlera, služeći isključivo za ostvarivanje želja aktuelnog režima, na štetu običnih građana.
Gledamo kako vlast proteklih 11 godina upravlja svim segmentima našeg društva, ostavljajući nas da se suočavamo sa posledicama njihovih odluka. Nasilje se širi kroz društvo, a svako ko nije deo vladajuće elite trpi.
Osećamo ogorčenost zbog svakodnevnog vređanja inteligencije Subotičana. Vreme je da se promeni slika grada. Mi se borimo za promene  demokratskim putem, jer verujemo da je to jedini ispravan put.
Tražimo raspisivanje vanrednih lokalnih izbora u decembru i to od predsednika Skupštine, Balinta Pastora.

Gradska organizacija Narodnog pokreta Srbije u Subotici je spremna za izbore. Insistiramo na odvajanju parlamentarnih i lokalnih izbora kako bi se osigurala prava volja građana. Stanje u Subotici je alarmantno, migrantska kriza, završetak kapitalnih projekata se odlaže, a naša deca su uskraćena za beneficije koje uživaju deca u Beogradu. Aktuelna vlast je pokazala  nedostatak kompetentnosti u vođenju grada, i kao rezultat toga, naš grad nestaje.

Vreme je za odgovornost!

Želimo da naš glas bude glas nade u bolju i pravedniju Suboticu u kojoj će svako biti odgovoran za svoje postupke.“ – piše u saopštenju.