Repertoar bioskopa Eurocinema

ANIMIRANI FILM: Želja / WISH

Smeštena u magičnom carstvu Rosas, priča „Želja“ nas upoznaje sa Ašom, optimističnom devojkom britkog uma koja veoma brine o svojoj zajednici.

Raspored projekcija: 23 – 29. novembar od 17h

25 – 26. novembar od 11h i 17h

Cena karte: 300RSD

Žanr: animirani, komedija, avantura

Režiser: Chris Buck, Fawn Veerasunthorn

Dužina trajanja: 1h32’

Država/Godina: USA/2023

Distribucija: MCF MegaCom Film

U trenutku kada se Aša okrene ka zvezdama kako bi zamislila želju ispred nje se pojavljuje nebeska sila, mala lopta bezgranične energije. Zajedno, one se suočavaju sa najstrašnijim neprijateljem. Kako bi spasili zajednicu dokazuju da volja jednog hrabrog ljudskog bića i magije zvezde mogu činiti čudesne stvari.

FILM: Napoleon / Napoleon

Napoleon je epski akcijski spektakl koji detaljno prikazuje uspone i padove legendarnog francuskog cara Napoleona Bonaparte, kojeg glumi dobitnik Oskara Joakin Feniks.

Raspored projekcija: 23 – 29. novembar od 18,30h

Cena karte: 300RSD

Žanr: akcija, biografski, drama

Režiser: Ridley Scott

Dužina trajanja: 2h38’

Uloge:   Vanessa Kirby, Ludivine Sagnier, Joaquin Phoenix, Ben Miles, Tahar Rahim, Ian McNeice

Država/Godina: USA, GBR/2023

Distribucija: CON FILM D.O.O.

Nasuprot zadivljujućoj pozadini filmskog stvaralaštva velikih razmera koje je stvorio legendarni reditelj Ridli Skot, film prikazuje Bonapartin nemilosrdni put do moći kroz prizmu njegovog zavisničkog, promenljivog odnosa sa svojom jedinom istinskom ljubavlju, Džozefinom, pokazujući svoje vizionarske vojne i političke taktike protiv nekih od najdinamičnijih bitaka ikada snimljenih.

DOMAĆI FILM: POKIDAN

Film „Pokidan“ nastao je po motivima života Aleksandra Vuksanovića – Ace Lukasa.

Raspored projekcija: 23 – 29. novembar od 21,15h

Cena karte: 350RSD

Žanr: drama

Režiser: Suzana Purković

Dužina trajanja: 2h15’

Uloge: Mladen Sovilj, Ivan Đorđević, Radoje Čupić, Vesna Stanojević, Marija Pikić, Jovo Maksić, Andrija Kuzmanović, Mirsad Tuka, Milutin Mima Karadžić, Miloš Petrović, Stefan Bundalo, Filip Hajduković, Miloš Pejović, Mina Nikolić, Jana Milosavljević

Država/Godina: SRB/2023

Distribucija: ART VISTA d.o.o.

Predrag Dragomirović je tridesetogodišnjak, poznat po svom talentu sviranja klavijature, trenutno živi kod roditelja, svira u grupi „Škorpioni“ sa svojim drugovima i u srećnoj je vezi sa Nadom. Bez jasne predstave o daljem toku svog života zapada za oko poznatoj rok zvezdi Ana Mariji koja je u potrazi za klavijaturistom. U trenutku kada misli da mu je život otvorio jedna vrata suočava se sa nizom problema koji ga odvode u dugove. Život mu se još jednom osmehnuo kada ga u lokalnom podrumu primećuje estradni menadžer Vanja i tada se Peđin život menja iz korena.

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *