Zorica Brunclik održala koncert pred više od tri hiljade Subotičana

Sinoć je na gradskom Trgu povodom proslave Dana grada, koncert pred više od tri hiljade Subotičana održala Zorica Brunclik, koja se smatra jednim od najpopularnijih izvođača narodne muzike, a Subotičani su imali priliku da čuju neke od najvećih hitova koje je ona snimila u bogatoj muzičkoj karijeri koja traje već 47 godina. Pored Zorice Brunclik, prisutne je zabavljao i mladi izvođač Miloš Vujanović, a nakon koncerta upriličen je spektakularni trominutni vatromet.

“Fascinirana sam ovom Velikom većnicom, a tako sam doživela i Subotičane, da su vrlo muzikalni, bilo je zaista fantastično i vraćam se kući puna utisaka. Subotica je zaista lepa, vrlo često sam prolazila kroz grad, ima toliko lepih građevina koje govore o trajanju Subotice i o tome koliko ima tradiciju i kulturu koja je impozantna i što čuva tu svoju kulturu i sve ono što nosi tu jednu magiju. Veoma sam ponosna što sve moje pesme žive i što će posle mene još dugo da se slušaju. Mi pripremamo jedan video materijal u koji ćemo sabrati sve koncerte sa ove letnje turneje”, kaže Zorica Brunclik.

Istakla je da ima u planu snimanje novih pesama, kako bi osvežila repertoar sa kojim nastupa, a publici ponudila neke nove melodije.

“Mi smo svakako u razmišljanju i kontaktu sa kompozitorima da do Nove godine obradujemo sa novim pesmama sve one koji vole muziku koju ja pevam”, dodaje Brunclikova.