Sajam zapošljavanja u Subotici        

Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala  Subotica, organizuje Sajam zapošljavanja u Subotici, u petak  12. aprila 2024 .godine, od 10 do 13 časova u prostorijama NSZ Filijale Subotica, Jovana Mikića 12.

Zainteresovani poslodavci svoje učešće mogu prijaviti najkasnije do 31.marta 2024.godine e-mailom na tijana.kerleta@nsz.gov.rs. Dodatne informacije mogu se dobiti i na broj telefona: 024/644-618.

Iz NSZ pozvaju tražioce zaposlenja da posete Sajam zapošljavanja, odnosno da se prethodno jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i dobijanja dodatnih informacija o pripremi za Sajam.

Nezaposlenima je na sajmu omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke. Tokom razgovora sa poslodavcima, imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar  utisak, i što je najvažnije na istom mestu i u isto vreme lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju (CV) za veći broj slobodnih poslova prema vlastitom izboru. U neposrednom kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju radne biografije, obavljaju  preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje. Na predstojećoj manifestaciji očekuje se prisustvo oko 25 poslodavaca.

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *