Promocija otvorenih radnih mesta u Policijskoj upravi Subotica

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je danas konkurs za upis 780 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku (COPO), za stručno osposobljavanje za obavljanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji.

Svi zainteresovani koji ispunjavaju uslove za upis, mogu da se prijave do 7. juna. Od 780 polaznika Centra za policijsku obuku, za potrebe Policijske uprave u Subotici raspisan je konkurs za 4 polaznika za radno mesto policajca, 5 polaznika za radno mesto saobraćajnog policajca i 43 polaznika za radno mesto graničnog policajca. Kandidati za polaznike imaju mogućnost da se prilikom prijave na konkurs izjasne za koje radno mesto žele da prođu stručno osposobljavanje.

Pripadnici Policijske uprave u Subotici sprovešće promotivne aktivnosti putem štandova i informisati zainteresovane kandidate sutra, 24. maja od 10 do 14 časova u centru grada (Trg slobode) i 06. juna u istom terminu, a u četvrtak, 26. maja od 10 do 14 časova ispred prostorija Mesne zajednice Prozivka u ulici Nade Dimić.