„Druga mladost“ za stambene fasade u Dudovoj šumi

Subotičko naselje Dudova šuma iz godine u godinu bogatije je za nove stambene objekte, a da pritom nije narušen izgled jednog od najurbanijeg i najvećeg subotičkog naselja. Aleja pretenduje da postane omiljeno šetalište mladih, a sadržaji koje nudi popularna „Dudova šuma“ ovo naselje učinili su daleko atraktivnijim.

Ne treba, ipak, zaboraviti ni stambene zgrade koje nisu najnovijeg datuma, ali o kojima nadležno preduzeće JP Za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, osluškujući potrebe građana, vodi računa.
Jedna od takvih stambenih zgrada upravo  ovih dana doživljava svoju „drugu mladost“, jer je toku završetak radova na delimičnoj sanaciji fasade kojima su otklonjeni nestabilni delovi i sanirane pukotine i oštećenja u stambenoj zgradi Arsenija Čarnojevića br. 77 u Subotici.

Javno preduzeće je u okviru svoje Službe za stanovanje izvršilo organizovanje pomenutih radova čija vrednost iznosi oko pola miliona dinara. Radovi se finansiraju iz zajedničkih sredstava etažne nadoknade stambene zajednice.

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *