SportSubotica danas

Uspesi SSK “Vojnik” i SK “Spartak” u Trsteniku

Na Prvenstvu Srbije B i C program u pucanju vojničkom puškom, koje je nedavno držano u Trsteniku, Marton Tibor, član streljačko – streličarskog kluba “Vojnik” iz Subotice je u kategoriji 100m veterani osvojio zlatnu, a u kategoriji 100m ležeći  bronzanu medalju, dok je Jarić Milan iz SK “Spartak”, osvojio drugo mesto.

Dragoslav Radaković iz Subotice je u pojedinačnom takmičenju 100 trostav 3×10 zauzeo treće mesto. Tim SSK “Vojnik” u sastavu Marton Tibor, Dragoslav Radaković i Ledenski Slaven je u ekipnoj kategoriji 100m ležeći zauzeo 5., a Spartakovi strelci Jarić Milan, Mojsić Slaviša i Todorović Jelena zauzeli su 6. mesto.

U takmičenju MK puška, članica SK “Spartak” Jelena Todorović je u kategoriji 50m ležeći uspela da stigne do druge pozicije, dok su u ekipnom takmičenju, predstavnici Spartaka osvojili 2. mesto. U kategoriji 50m trostav, Spartakova Jelena Todorović zauzela je 5. mesto, Marton Tibor iz SSK “Vojnik” 7., Jarić Milan 8., Dragoslav Radaković 9., a Ledenski Slaven i Mojsić Slaviša 13. odnosno 14. poziciju. Ekipno u kategoriji 50m ležeći, ekipa Spartaka osvojila je srebrnu medalju.