Počinje prolećna akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava

Prolećna akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije Grada Subotice za 2024. godinu počeće 21. marta I trajaže do 13. juna.

Akcija počinje u MZ Čantavir a kontejneri će 21. marta biti postavljeni na uglu Maršala Tita i Železničkog trga, odnosno na uglu Kanjiđkog puta i JNA. 22. marta kontejneri će biti postavljeni na uglu Bolmanske i Atile Jožefa, na uglu Topolskog puta i Jedinstva odnosno na uglu Srbobranskog puta i M. Tita.

U sklopu prolećnog komunalnog uređenja gradskih i vangradskih mesnih zajednica JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica postavlja kontejnere zapremine V = 5 m3 za sakupljanje kabastog otpada iz domaćinstava. Kontejneri se postavljaju na lokacijama po programu do 8 časova, a prazne se između 12-14 časova i 17-19 časova. U onim mesnim zajednicama u kojima ova akcija traje po dva dana, kontejneri ostaju na lokacijama tokom čitave noći i povlače se narednog dana od 17 časova. U onim mesnim zajednicama u kojim akcija traje jedan dan, povlačenje kontejnera počinje od 17 časova.

Nakon uklanjanja kontejnera interventna grupa JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica vrši uređenje punktova.

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *