Fudbaleri TSC-a sutra gostuju subotičkom Spartaku

Fudbaleri TSC-a sutra, 26. avgusta od 20 časova na Gradskom stadionu u Subotici gostuju ekipi Spartaka u 8. kolu Superlige Srbije, uvereni da će to biti zanimljiv i dobar meč, u kome će dobrom igrom uspeti da osvoje nove bodove.

Šef stručnog štaba TSC-a Žarko Lazetić je izjavio da ga raduje derbi sa prvim komšijama, pogotovo što smatra da je njegova ekipa u dobrom momentu. „TSC čeka vojvođanski derbi dve izuzetno organizovane ekipe koje su u dobroj formi. Spartak je prijatno iznenađenje ove sezone i pohvalio bih rad kolege kome je uspelo da napravi respektabilan tim. Kada su svi očekivali da budu u problemu sa davanjem golova, jer su ostali bez dvojice najboljih igrača, njima je uspelo da u Novom Sadu ostanu neporaženi od Vojvodine. Izgubili su  samo od Čukaričkog na Banovom brdu i to zahvaljujući  individualnom kvalitetu protivničkih igrača. Spartak zaslužuje naš maksimalni respekt i punu pažnju. Dobro su organizovani u svim fazama igre što su pokazali u dosadašnjim mečevima i  svakako su vrlo konkurentni,“ rekao je Lazetić.

Dodao je da očekuje mnogo publike na utakmici sa dosta navijača, s obzirom na blizinu gradova i rivalitet koji postoji među klubovima. „Verujem da će sve biti na odličnom nivou, da će utakmica biti dobra i da ćemo i mi i protivnik biti na maksimumu. Naravno, uradićemo sve što je u našoj moći da dođemo do povoljnog rezultata“. Vezni igrač Ifet Đakovac se složio da je pred ekipom prava derbi utakmica. „Očekuje nas težak meč. Protivnička ekipa je čvrsta i dobra, ali verujem da, ako budemo igrali kao u prethodnom kolu, nećemo imati problema i da ćemo se kući vratiti sa povoljnim rezultatom“, kazao je Đakovac.