Susret fudbalera TSC-a sa Partizanom u subotu

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u subotu 25. novembra od 18.30 sati gostuju u Beogradu ekipi Partizana, uz obećanje da će pružiti dobru igru i da u Humsku ne idu kao autsajderi.

Šta reći o timu koji veže 13 pobeda, osim da je veoma dobar. I kod kuće i na gostovanjima su pobeđivali, uglavnom ubedljivo, nekad iz preokreta čak i u poslednjim minutima. To govori o njihovom karakteru i motivaciji. Verovatno im pomaže to što ne igraju u Evropi i fokusirani su samo na prvenstvo. Spremamo se za ovaj najveći mogući izazov, nadamo se da ćemo biti konkurentni i da ćemo uspeti da pariramo. Presudni će biti dueli na sredini terena i  videćemo kako ćemo se snaći. Činjenica je da mi najteže utakmice doživljavamo kao najveću priliku, rekao je šef stručnog štaba Žarko Lazetić i istakao da je utakmica protiv Partizana u ovom momentu najveći izazov za svaku ekipu u zemlji.

Uspeli smo da obradimo sve faze igre, posebno golove koje smo primali iz izgubljenih lopti, a to nam se događalo i protiv Partizana. Zadovoljan sam kako su momci trenirali tokom pauze. Dobri su i ofanzivno i defanzivno, tako da u Beograd idemo da se takmičimo i pokušamo da pobedimo. Znamo da moramo da budemo najbolji mogući i sreća je što smo konačno imali malo vremena da se pripremim i za ovu i za predstojeće utakmice. Ako uspemo da održimo kontrolu igre i pasova i što je najteže, da donosimo dobre odluke i ostanemo koncentrisani, mislim da ćemo biti na očekivanom nivou, dodao je Lazetić.Odbrambeni igrač Nemanja Petrović je istakao da smatra kako je Partizan najveći klub na ovim prostorima.

Rezultati pokazuju da su najbolja ekipa u našem prvenstvu. Mi smo protiv njih odigrali nerešeno a potom imaju 13 vezanih pobeda, plus onu u Kupu, a to nije lako napraviti. U sjajnoj su formi i  ova utakmica nas posebno motiviše. Siguran sam da će u Humskoj biti prava fudbalska atmosfera i da će utakmica biti dobra, rekao je Petrović. Lazetić se osvrnuo na zdravstveno stanje igrača. Pred svaku utakmicu ima nekih problema. Đorđeviću je ispalo rame ide na operaciju i on je završio sezonu. Cvetinović je obnovio povredu, dok se Rakonjac i Stanić  polako oporavljaju. Jovanović je propustio celu nedelju sa treninzima, ali Pantović je spreman. Svakako nam neće nam biti prvi put da rotiramo tim a da to na kraju ispadne dobro. Bitni su nam igrači koji su sasvim zdravi  i sa njima ćemo se potruditi da sve tri utakmice koje nas očekuju u narednih sedam dana odigramo najbolje moguće.

TSC trenutno zauzima 3.mesto na tabeli Superlige sa 26 bodova, dok je Partizan je 1. sa 40 bodov. U prvom kolu, TSC i Partizan su u Bačkoj Topoli igrali nerešeno 3:3.

Utakmica Partizan-TSC, igraće se u subotu 25. novembra od 18.30h na stadionu Partizana u Humskoj. Prenos je obezbeđen na kanali Arena Premijum 1

 

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *