Subotičani i Somborci prvi put za bodove

Posle duže pauze košarkaši Spartaka pojaviće se pred domaćom publikom. Poslednjih pet mečeva, u kojima su zabeleželi četiri pobede Subotičani su odigrali u gostima. Sledeći rival je somborski Joker, ekipa koja je od dolaska trenera Lukajića zabeležila  4 pobede i 3 poraza. U ekipi su i nekadašnji igrači Spartaka  Aleksa Jugović, Miloš Nikolić i Zoran Krstanović.  O očekivanjima pred meč govorili su kapiten Filip Barna  i trener Vladimir Jovanović.

Somborci su kvalitetna ekipa sa dobrim pojedincima, na nama je da  damo sve od sebe i nastavimo pobednički niz, konstatovao je Barna dok je na pitanje da li će Jugović, Nikolić i eventualno Krstanović predstavljati  posebnu pretnju po Subotičane kapiten odgovorio da smatra da će igrači koji su nosili dres Spartaka ući u meč motivisano, dok je na ekipi da dobiju meč bilo kako.

Trener Jovanović je ocenio da je ekipa prošla kroz težak period, dugo se odsustvovalo iz Subotice, nije bilo dovoljno vremena za trening.  Ipak, zadovoljan sam ostvarenim rezultatom, imali smo skoro maksimalan učinak, ali sa dosta stvari ne mogu da budem zadovoljan. Ekipa još nije uigrana, težnja je da se ide napred, sitnim koracima, ali napred, rekao je Jovanović i istakao da je najveća prednost Jokera trener Lukajić.

 Meč između  Spartaka i Jokera je na programu u sredu, 29. novembra, od 19 časova.

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *