Po duplu pobedu protiv Zlatibora

Posle obaveza u ABA2 ligi i meča sa Dinamikom u Beogradu, košarkaši Spartaka će u subotu 10. februara od 19 časova dočekati ekipu Zlatibora.

Čajetinci su uzdrmani posle dva uzastopna poraza od Spartaka u ABA2 ligi i Vojvodine u KLS. Dosadašnji skor između Spartaka i Zlatibora je 5:5 računajući sva takmičenja, ove sezone takođe nerešeno 1:1.

Vrlo dobro se poznajemo. Očekujem tešku utakmicu, oni su kvalitetni u napadu, koje mi treba da zaustavimo i da razmišljamo o stizanju razlike od 6 poena što bi se na neki način računalo kao dupla pobeda, rekao  je Marko Tejić dok je strateg Spartaka Vladimir Jovanović pohvalio sistem Zlatibora koji već duži niz godina beleži sjajne rezultate.

Poslednja utakmica u Novom Sadu bila je jako kvalitetna sa obe strane, oni su izuzetno napadački potentni i jako je teško zaustaviti ih, kada su raspoloženi. Opet sa druge strane, naš glavni kvalitet je odbrana, kada smo na nivou, bliži smo pobedi. Subotnja utakmica je sudar dva sistema, s tim da je naš napad u Novom Sadu bio izuzetan, dati 102 poena nije nimalo lako, ali taj naš napad zavisi od naše odbrane. Očekujem da će i pored poraza od Vojvodine, Zlatibor doći motivisan u Suboticu. Moji igrači znaju šta treba da urade i nije potrebno trošiti reči da bi ih motivisao.

Jovanović je pozvao publiku da ispuni subotičku halu u što većem broju.

 

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *