Košarkaška utakmica između Spartak Office shoes-a i ekipe Metalca iz Valjeva koja se igra sutra u subotičkoj Hali sportova, zatvoriće ovosezonsko takmičenje u Košarkaškoj ligi Srbije, a obe ekipe imaju motiv da pobedom završe sezonu. Spartaku bi trijumf više značio, s obzirom da bi sigurno obezbedio plasman u ABA 2 ligu, dok bi Valjevci u slučaju poraza Zlatibora od Čačka 94, takođe postali članovi regionalnog takmičenja. U odnosu na prvi meč u Valjevu koji je završen trijumfom domaćina, došlo je do promena u ekipama. Subotičani su promenili dva trenera, dok je Metalac ostao bez najboljeg igrača Meninga koji je otišao u FMP i Dafija koji je sada u Litvaniji. Na bekovskoj poziciji doveden je Andreja Stevanović, nekadašnji član Partizana, a u poslednja tri kola ekipu vodi Saša Milićević, posle odlaska trenera Ratkovice. Uoči izuzetno važnog meča, na današnjoj konferenciji za medije govorili su igrač Miloš Milisavljević i novoizabrani trener Vladimir Đokić. Pouzdani bek Spartaka se zahvalio treneru Lukajiću na svemu što je uradio za grad, klub i same igrače i poželeo dobrodošlicu novom treneru. “Imali smo dosta vremena da se pripremimo za utakmicu sezone i mislim da je i pored nekih prednosti koje Valjevci imaju u odnosu na nas, sve u našim rukama. Luković jeste dominantan u reketu, ali ne može jedan igrač da nas pobedi. Pozvao bih publiku da dođe i pomogne nam da ostvarimo cilj”, dodao je Milisavljević. Vladimir Đokić je istakao da je prezadovoljan što je ponovo u Subotici i da sada kao trener ima velike ambicije u novom projektu Spartaka. “Izazov je veliki, oduševljen sam zalaganjem igrača i organizacijom kluba. Nemamo prava na kiks i neće ga ni biti. Kvalitetniji smo kao tim i kao klub, a očekujem i da nas publika podrži”, rekao je sa velikim optimizmom Vladimir Đokić, koji će treći put ove sezone vojevati protiv Metalca. “Znamo ih dobro i igrači i ja, jednostavna je taktika. Da ne primimo koš, da budemo jako borbeni. Luković jeste dominantan, ali branićemo ga sa 5 igrača. Imaju oni još kvalitetnih igrača, ali razmišljam isključivo o mojim igračima”, jasan je novi kormilar Spartaka.

KK Spartak Office shoes sutra dočekuje ekipu Metalca iz Valjeva

Košarkaška utakmica između Spartak Office shoes-a i ekipe Metalca iz Valjeva koja se igra sutra u subotičkoj Hali sportova, zatvoriće ovosezonsko takmičenje u Košarkaškoj ligi Srbije, a obe ekipe imaju motiv da pobedom završe sezonu.

Spartaku bi trijumf više značio, s obzirom da bi sigurno obezbedio plasman u ABA 2 ligu, dok bi Valjevci u slučaju poraza Zlatibora od Čačka 94, takođe postali članovi regionalnog takmičenja. U odnosu na prvi meč u Valjevu koji je završen trijumfom domaćina, došlo je do promena u ekipama. Subotičani su promenili dva trenera, dok je Metalac ostao bez najboljeg igrača Meninga koji je otišao u FMP i Dafija koji je sada u Litvaniji. Na bekovskoj poziciji doveden je Andreja Stevanović, nekadašnji član Partizana, a u poslednja tri kola ekipu vodi Saša Milićević, posle odlaska trenera Ratkovice. Uoči izuzetno važnog meča, na današnjoj konferenciji za medije govorili su igrač Miloš Milisavljević i novoizabrani trener Vladimir Đokić. Pouzdani bek Spartaka se zahvalio treneru Lukajiću na svemu što je uradio za grad, klub i same igrače i poželeo dobrodošlicu novom treneru.

Imali smo dosta vremena da se pripremimo za utakmicu sezone i mislim da je i pored nekih prednosti koje Valjevci imaju u odnosu na nas, sve u našim rukama. Luković jeste dominantan u reketu, ali ne može jedan igrač da nas pobedi. Pozvao bih publiku da dođe i pomogne nam da ostvarimo cilj, dodao je Milisavljević. Vladimir Đokić je istakao da je prezadovoljan što je ponovo u Subotici i da sada kao trener ima velike ambicije u novom projektu Spartaka. “Izazov je veliki, oduševljen sam zalaganjem igrača i organizacijom kluba. Nemamo prava na kiks i neće ga ni biti. Kvalitetniji smo kao tim i kao klub, a očekujem i da nas publika podrži”, rekao je sa velikim optimizmom Vladimir Đokić, koji će treći put ove sezone vojevati protiv Metalca. Znamo ih dobro i igrači i ja, jednostavna je taktika. Da ne primimo koš, da budemo jako borbeni. Luković jeste dominantan, ali branićemo ga sa 5 igrača. Imaju oni još kvalitetnih igrača, ali razmišljam isključivo o mojim igračima, jasan je novi kormilar Spartaka.