Jovan Marinković novo pojačanje FK Spartak Ždrepčeva krv

Pred sam kraj 2022. godine, fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv doveo je novog igrača, Jovana Marinkovića. Novajliju je predstavio sportski direktor kluba Vladimir Torbica.

Naš novi igrač je Jovan Marinković rođen 1996. godine, koji igra na poziciji centralnog defanzivnog igrača. Ugovor sa njim potpisan je na godinu i po dana tj. do leta 2024 godine. Želim mu dobrodošlicu sa željom da se što bolje pripremi, kako bi već od prvog kola prolećnog dela pojačao konkurenciju igrača u odbrani. Odlaskom dva igrača iz odbrane procenili smo da nam na toj poziciji treba pojačanje i osveženje, smatramo da je Jovan najbolje rešenje u ovom momentu. Nadam se da će vrlo brzo opravdati naše poverenje, rekao je Torbica.

Jovan Marinković se zahvalio Spartaku što su u njemu prepoznali kvalitet. Čast mi je što sam postao deo FK Spartak Ždrepčeva krv, hvala Upravi na poverenju. Trudiću se na treninzima i na utakmicama da dam svoj maksimum i da opravdam poverenje. Mislim da ekipa ide ka svom cilju, naglasio je Marinković.