Humanitarni turnir u basketu 3+1 održava se u nedelju, 25. juna

Humanitarna organizacija „Svi za Kosmet“, u susret velikom srpskom prazniku – Vidovdanu, ponovo pokreće veliku humanitarnu akciju pod nazivom „Vidovdanska akcija“, u okviru koje se prikupljaju novčana sredstva za pomoć Manastiru Uspenja Presvete Bogorodice u Đakovici, poboljšanju uslova boravka u školi za oko 70 dece u Babinom mostu, kao i dvema porodicama iz enklava na Kosovu i Metohiji.

Ovim porodicama je potrebno da se poboljšaju i olakšaju uslovi života – završi sprat kuće, postave podovi, zameni stolarija, postavi izolacija kuće…U okviru pomenute akcije, u Subotici će u nedelju, 25. juna od 13:30 časova po 5. put biti održan Humanitarni turnir u basketu 3+1, a kao i prethodnih godina, lokacija održavanja je na sportskim terenima iza Studentskog centra „Bosa Milićević“, iza Ekonomskog fakulteta.

„Pozivamo sve naše sugrađane da dođu na terene, uživaju u dobroj igri i takmičenju, kao i da posete humanitarnu prodavnicu i kupe nešto za sebe. Time direktno učestvuju u prikupljanju pomoći porodicama na Kosovu i Metohiji, a pripremili smo brojne nagrade i za pobedničke ekipe, navodi se u saopštenju organizatora.