Futsaleri Spartaka odigrali nerešeno sa ekipom Ekonomista

Futsaleri Spartaka su u nedelju, 20. novembra dočekali ekipu Ekonomista iz Beograda, u okviru 12. kola druge Futsal lige Srbije za muškarce za sezonu 2022/23. U prvom poluvremenu viđena su tri gola, a ekipa Spartaka je imala prednost od 2:1.

Prvu priliku Spartak je pretvorio u gol u 3. minutu igre dobrom akcijom Luke Silija. Samo 2 minuta trajalo je vođstvo Spartaka, nakon čega je Tomić postigao gol za Ekonomist i izjednačio rezultat na 1:1. U 9. minutu Luka Sili je ponovo bio strelac i Spartak je poveo sa 2:1, a na veliko iznenađenje utakmica je do poluvremena prošla bez golova. U 23. minutu Tomić je izjednačio na 2:2, a novu prednost domaćina svojim šestim golom u sezoni doneo je Čičić u 30. minutu.

Nakon pet minuta igre opet je bilo nerešeno, jer je rezultatsku neizvesnost vratio Glavonjić. Spartak je na minut do kraja poveo autogolom iz loše reakcije gostujućeg igrača Dodića, ali je ta radost na tribinama i u ekipi trajala samo 20 sekundi jer je Mihić postavio konačan rezultat na kraju, 4:4. U narednom kolu ekipa Spartaka gostuje u Zrenjaninu ekipi Sasa.

Spartak: Bjelica, Celin, Lučanović, Mijatović, Guberinić.

Ekonomist: Vidaković, Vojinović, Dodić, Tomić, Čobanović.