Ekipa Šeki Enterijeri pobednik Memorijalnog turnira „Boris Popović – Pop”

Na terenima SC „Prvomajska” održan je završni dan 4. Memorijalnog turnira „Boris Popović –  Pop”, a u finalnoj utakmici ekipa Šeki Enterijeri Real Impeks uspešno je savladala protivničku ekupu NTM Čikerija rezultatom 4:2, čime su ozvaničili trijumf na ovom takmičenju. Pobedničkoj ekipi veliki prelazni pehar uručila je Nataša Aleksić, članica Gradskog veća za sport i omladinu.

Turnir posvećen Borisu Popoviću i ove godine je imao humanitarni karakter, u okviru kojeg su se prikupljala sredstva za lečenje jednog subotičkog mališana, a privukao je veliki broj gledalaca koji su u finalnom danu mogli da uživaju u dve veoma interesantne i uzbudljive utakmice. U odlučujućoj utakmici ekipa Šeki Enterijera povela je sa 3:0 u prvom poluvremenu, ali su fudbaleri NTM Čikerije uspeli da postignu dva brza gola i smanje rezultat na 3:2. Zatim je usledila veoma uzbudljiva završnica meča, a utakmica je odlučena u poslednjem minutu, kada su fudbaleri Šeki Enterijer Real Impeks uspeli da postignu gol i time osvoje turnir.

Utakmica za treće mesto turnira je takođe obilovala uzbuđenjima, povela je ekipa Full Fell Forma Urbanico sa 3:0, da bi do kraja susreta Pivnica Gros poravnala na 3:3. Meč je odlučen u seriji penala, koja je pripala ekipi Forma Urbanico. Po završetku utakmice nagrađene su najbolje ekipe i pojedinci, kojima je pehare dodelio Goran Popović, brat Borisa Popovića čije ime nosi turnir, za najboljeg igrača turnira proglašen je Veselin Guberinić, najbolji golman je Miloš Bjelica, a titulu najboljeg strelca pripala je Marku Novakoviću.