Prolećna akcija odvoženja kabastog otpada se nastavlja

Kontejneri za odlaganje kabastog otpada u ponedeljak i utorak (15. I 16. aprila) nalaziće se u MZ Tavankut I to oba dana kod spomenika odnosno 15. aprila i kod ambulante a u utorak (16.04.) u ulici Ivana Sarića – Dikanovac, u Zmaj Jovinoj ulici i na uglu Marka Oreškovića i Matka Vukovića.

Kontejneri će u ponedeljak biti postavljeni i u MZ Gornji Tavankut kod zadružnog doma i kod prodavnice Trgopromet.

U sredu i četvrtak (17. i 18. aprila) kontejneri će biti postavljeni MZ Kelebija i to na uglu Kiš Ferenca i Glavnog puta, u sredu na uglu Livadske i Glavnog puta odnosno u četvrtak (18.04.) u dvorištu mesne zajednice i u ulici Veljka Vlahovića (kod škole).

U petak, 19. aprila kontejneri za odlaganje kabastog otpada biće postavljeni u MZ Šupljak I to kod groblja, kod doma MZ I kod Šamuke.

U sklopu prolećnog komunalnog uređenja gradskih i vangradskih mesnih zajednica JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica postavlja kontejnere zapremine V = 5 m3 za sakupljanje kabastog otpada iz domaćinstava. Kontejneri se postavljaju na lokacijama po programu do 8 časova, a prazne se između 12-14 časova i 17-19 časova. U onim mesnim zajednicama u kojima ova akcija traje po dva dana, kontejneri ostaju na lokacijama tokom čitave noći i povlače se narednog dana od 17 časova. U onim mesnim zajednicama u kojim akcija traje jedan dan, povlačenje kontejnera počinje od 17 časova.

Nakon uklanjanja kontejnera interventna grupa JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica vrši uređenje punktova.

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *