Nastavlja se prolećna akcija odvoženja kabastog otpada

Kabasti otpad, u sklopu prolećne akcije čišćenja u ponedeljak i utorak (22. i 23. aprila) odvoziće se iz MZ Bački Vinogradi. Kontejneri će dva dana biti postavljeni kod prodavnice Univerexport (kod crkve), u ponedeljak (22.04.) u Kaić Sokaku, odnosno u utorak (23.04) kod Željezničke stanice, kod Buki mosta, kod Doma kulture i iza nadvožnjaka.

Dva dana kontejneri će u četvrtak i petak kontjeneri će biti postavljeni u MZ Hajdukovo i to na uglu ulica Prvomajske i Sarajevske.

U četvrtak, 25. aprila kontejneri će biti postavljeni na uglu ulica Cankareve i Sarajevske odnosno u petak (26.04.) na uglu ulica Omladinske I Borisa Kidrića, Stipić šor (preko pruge), na uglu Željezničke i Omladinske preko pruge, na Nosi kod prodavnice i kod mosta.

U sklopu prolećnog komunalnog uređenja gradskih i vangradskih mesnih zajednica JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica postavlja kontejnere zapremine V = 5 m3 za sakupljanje kabastog otpada iz domaćinstava. Kontejneri se postavljaju na lokacijama po programu do 8 časova, a prazne se između 12-14 časova i 17-19 časova. U onim mesnim zajednicama u kojima ova akcija traje po dva dana, kontejneri ostaju na lokacijama tokom čitave noći i povlače se narednog dana od 17 časova. U onim mesnim zajednicama u kojim akcija traje jedan dan, povlačenje kontejnera počinje od 17 časova.

Nakon uklanjanja kontejnera interventna grupa JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica vrši uređenje punktova.

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *