Podela kanti za odvoženje otpada

Na Bikovu počinje podela kanti za odvoženje otpada

JKP „Čistoća i zelenilo“ će od 10. do 24. maja u Mesnoj zajednici Bikovo vršiti podelu besplatnih tipskih posuda (kanti) za odvoženje otpada.

Podela će se obavljati radnim danima od 08 do 14:30, a potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu, s toga iz ovog preduzeća apeluju na građane da budu prisutni na adresama radi lakše i brže podele. Građani koji se ne budu nalazili kod kuće u naznačeno vreme, kantu će moći preuzeti u prostoriji mesne zajednice radnim danima u navedenom periodu od 14 do 18 časova, uz prikaz ličnog dokumenta.

Za izvršenu uslugu počevši od 01. juna, Javno-komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ će izdavati račun u skladu sa važećom Odlukom o cenama usluga upravljanja komunalnim otpadom – usluga sakupljanja, odvoženja i deponovanja otpada. Prvi račun će na adrese korisnika stići u julu, a odvoženje otpada putem tipske posude će se sprovoditi svake srede, počev od 31. maja. Do tada, smeće će se odvoziti putem tipske vreće (žuti džak) ustaljenom dinamikom.