Kontejneri za odlaganje kabastog otpada u utorak u MZ Mišićevo u sredu u MZ Verušić

Kontejneri za odlaganje kabastog otpada u utorak, 02. aprila biće postavljeni u MZ „Mišićevo“ I to u Sarajevskoj ulici, na sredini, zatim kod doma mesne zajednice i na sredini Karlovačke ulice.

U sredu, 03. aprila kontejneri će biti postavljeni kod doma u MZ Verušić na Čantavirskom putu, preko puta bivšeg Agrokombinata blizu starih kuća, na Žedničkom putu- kod autobuske stanice (posle Radine kafane)„BODA“ I Šištak (naspram srednje ulice).

U sklopu prolećnog komunalnog uređenja gradskih i vangradskih mesnih zajednica JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica postavlja kontejnere zapremine V = 5 m3 za sakupljanje kabastog otpada iz domaćinstava. Kontejneri se postavljaju na lokacijama po programu do 8 časova, a prazne se između 12-14 časova i 17-19 časova. U onim mesnim zajednicama u kojima ova akcija traje po dva dana, kontejneri ostaju na lokacijama tokom čitave noći i povlače se narednog dana od 17 časova. U onim mesnim zajednicama u kojim akcija traje jedan dan, povlačenje kontejnera počinje od 17 časova.

Nakon uklanjanja kontejnera interventna grupa JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica vrši uređenje punktova.

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *