NPS traži smenu direktora JP Subotica-trans

U senci sve većih kontroverzi i negativnih dešavanja, sa ozbiljnom zabrinutošću posmatramo situaciju u Subotica-transu. Postupci trenutnog rukovodstva, na čelu sa direktorom Dejanom Ljubisavljevićem su u najmanju ruku zabrinjavajući.
Upravljanje preduzećem, kao i nedavni pokušaj uvođenja modela javno-privatnog partnerstva, otvara brojna pitanja koja se tiču budućnosti Subotica-transa.
Nemoguće je ignorisati Ljubisavljevićevu evidentno neodgovornu upravljačku praksu u vođenju preduzeća. Ono karakteriše niz neodgovornih odluka, koje ne samo da mogu da ugroze stabilnost i efikasnost preduzeća, već i duboko narušavaju poverenje zaposlenih. Ovakav pristup, koji se ogleda u ignorisanju potreba radnika i nepoštovanju osnovnih principa domaćinskog poslovanja, predstavlja direktan napad na temelje jednog od najstarijih preduzeća u našoj zajednici.
Stoga, zahtevano momentalnu smenu direktora Subotica-transa, Dejana Ljubisavljevića, i insistiramo na neodložnom preispitivanju planova za javno-privatno partnerstvo, stoji u saopštenju Narodnog pokreta Srbije koje prenosimo u celosti.
Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *