DSHV na izbore za poslanike u Skupštini Vojvodine sa Strankom pravde i pomirenja

Predsedništvo Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini odlučilo je da na izbore za poslanike u Skupštini Vojvodine izađe u koaliciji sa Strankom pravde i pomirenja. Nosilac liste ove koalicije manjinskih stranaka i prvi na listi biće predsednik DSHV-a Tomislav Žigmanov, naziv liste je „Tomislav Žigmanov – Ujedinjeni za pravdu – Demokratski savez Hrvata u Vojvodini, Usame Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja – Bošnjaci Sandžaka“.

Iz ove stranke obaveštavaju sve koji žele da podrže njihovu listu da to mogu da učine do 22. novembra po sledećem rasporedu:

20. novembra, u ponedeljak, na istom mestu u Subotici od 15 do 20 časova, u Maloj Bosni (Dom kulture) od 15 do 21 h I na Bikovu (Mesna zajednica) od 15 do 22 h.

21. novembra, u utorak, na istom mestu u Subotici od 15 do 21 h, u Starom Žedniku (Mesna zajednica) od 15 do 21 h I na Ljutovu (Mesna zajednica) od 15 do 22 h.

22. novembra, u sredu, na istom mestu u Subotici od 15 do 20 h, u Tavankutu na istom mestu od 15 do 20 h o na Verušiću (Mesna zajednica) od 15 do 20 h.

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *