U petak, 09. februara Šahovski biznis kup

ŠahArt šahovski klub u saradnji sa InspiraHub cooworking prostorom organizuje Šahovski Biznis Kup, koji će se održati u petak, 09. februara u Inspirahub-u sa početkom u 18 časova.

Želja nam je da kroz ovaj događaj upoznamo poslovnu zajednicu sa benefitima igranja šaha kroz primenu strateškog razmišljanja, svojstvenog šahu, na svakodnevne poslovne procese, navode organizatori kupa i dodaju da će svaka kompanija, čija je ekipa sačinjena od četiri člana dobiti knjigu poznatog poslovnog konsultanta Vladimira Miletića „Igrate li šah na poslu?“, koji detaljno i kroz primere pokazuje kako promišljanje dovodi do uspeha, najboljih rezultata zaposlenih i posledično do visokog profita kompanija.

Učešćem na turniru kompanije jačaju timski duh, unapređuju procese donošenja odluka među zaposlenima, te postaju prepoznatljivije unutar društvene zajednice u kojoj posluju. Do sada imamo prijave od nekoliko firmi, dok su velike radne organizacije izrazile želju da im organizujemo šahovska takmičenja unutar kompanije, dodaju još organizatori i ističu da učešće na turniru uzimaju i članovi omladinske škole, kako u sklopu ekipa kompanija svojih roditelja, tako i u sklopu jedne ekipe.

To je prilika da se menadžment kompanija upozna sa mladim blistavim umovima koji mogu biti nosioci kreativnog razvoja u svakoj oblasti i motiviše ih da ostanu i stvaraju baš u Subotici.Pozivamo predstavnike kompanija da se prijave do 05.02., broj mesta je ograničen. 

Prijave se mogu izvršiti putem sledećeg linka:

https://inspirahub.rs/news/sahovski-biznis-kup/ ili na telefon: 065/200-66-87

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *