Subotica i Palić na 44. Međunarodnom sajmu turizma

Pod sloganom “Kad je odmor, nije teško”, u Beogradu je juče otvoren 44. Međunarodni sajam turizma, koji je ove godine okupio 350 izlagača iz 33 zemlje, a ovogodišnja zemlja partner je Kina. Sajam traje do nedelje, 26. februara.

I ove kao i svake godine, priliku da predstavi turističku ponudu Subotice i Palića, vinski turizam, gastronomsku ponudu i sve ono sa čime naš region iz godine u godinu privlači sve veći broj turista, iskoristila je i Turistička organizacija grada Subotice, Zoološki vrt, kao i brojne vinarije i restorani sa ovog podneblja.

“Kao i prethodnih godina, Subotica i Palić predstaviće kompletnu turističku ponudu i našu destinaciju. Tokom trajanja sajma pripremili smo bogat program, u kojem su sadržani svi segmenti naše turističke privrede. Turistička organizacija grada Subotice priprema velika iznenađenja, posetioce očekuje nagradna igra sa bogatim nagradama i svakako da ćemo gledati da na sajmu što bolje predstavimo naše destinacije. Na Paliću nas ove godine očekuje završetak jedne velike investicije, izgradnja Akva parka i spa centra, koji ćemo ispromovisati na najbolji mogući način, takođe sve posetioce i turiste u Gradu Subotici očekuje otvaranje novog Turističko-informativnog centra, koji će turističku ponudu podići na jedan mnogo veći nivo”, rekao je Aleksandar Medaković, direktor Turističke organizacije Subotice.

Priliku da ispromoviše svoju ponudu imao je i palićki Zoološki vrt koji je osnovan pre 73 godine.

“Osim standardnih sadržaja koje svake godine nudimo našim posetiocima, ove godine imamo jedan atraktivan novi sadržaj, to je veliki Avantura park u pozadinskom delu prostora. Nadamo se da će turistička sezona ove godine biti bolja od godine sa kojom se poredimo, a to je 2019. i da se neće ponavljati pretprošla i donekle prošla godina. Pozivamo sve posetiove da u što većem broj posete naš Zoološki vrt”, istakla je direktorica Sonja Mandić.

Posetioce tokom trajanja sajma očekuje predstavljanje velikog broja popularnih svetskih destinacija sa sve raznovrsnijom turističkom ponudom i autentičnim smeštajnim kapacitetima prilagođenim savremenim turistima.

Foto: Tv Subotica i Turistička organizacija Subotice.