Počela jesenja sezona edukativnih radionica koje organizuje Poslovni inkubator

U konferencijskoj sali Poslovnog inkubatora Subotica, juče je održano prvo besplatno predavanje u okviru jesenje sezone edukativnih radionica pod nazivom „Menadžerske veštine“, a koje je za zadatak imalo pružanje ciljane podrške u razvoju lokalnih malih i srednjih preduzeća, preduzetništva ili pojedinaca.

Kako se prepoznati u poslovnom svetu, koje tehnike pregovaranja koristiti u poslovanju, šta je to i kako se savladava psihologija prodaje – bile su glavne teme kojima su se bavili polaznici programa „Menadžerske veštine“.

„Razlog mog prijavljivanja je bio da steknem novo znanje i prikupim nove informacije koje su nama poslovnim ljudima prekopotrebne, u svakodnevnom radu“ – rekao je Zlatko Vojnić Purčar, učesnik u Programu.

Predavanje je upravo i bilo prilika za sve zainteresovane da steknu nova znanja i veštine koje im s jedne strane mogu otvoriti vrata za bolje i uspešnije pozicioniranje u poslovnom svetu, a sa druge biti smernica kako bi ostvarili napredak sopstvenog poslovanja, ali i ličnog razvoja.

„Drago mi je što sam danas ovde i što imam priliku da sarađujem sa Poslovnim inkubatorom Subotica, koji je prepoznao važnost i potrebu usavršavanja mladih i omogućio svima da kroz besplatne radionice i obuke prišire svoje znanje. Logosvizija kroz svoj program menadžerske veštne nudi mogućnost ličnog usavršavanja. U današnje vreme je veoma bitno usavršavanje kroz rad i razvoj prvenstveno na sebi, nebitno i nevezano za godine, funkciju i zanimanje“ – naglasila je predavač Biljana Savić, iz Udruženja „Logosvizija“.

Poslovni inkubator Subotica kroz svoj bazični rad brine o novoosnovanim preduzećima do godinu dana, ili fizičkim licima iz oblasti proizvodnog i uslužnog sektora – industrijskog profila, gde trenutno u svom programu ima dvadestak redovnih i virtuelnih stanara, dok kroz sezone edukativnih radionica okuplja sve zainteresovane privredne profile.

„Važno nam je da mlade, uspešne ljude pred kojima je tek budućnost usmeravamo da se prepoznaju u privrednom okruženju, da spoznaju svoje potencijale i usavršavaju ih. Lokalna samouprava i drugi privredni subjekti se trude da u startu, u ranom razvoju, mladih i novih poslovnih subjekata daju podršku i omogućavaju uslove koji će biti znatno povoljniji. S druge strane ovaj program je nama kao Poslovnom inkubatoru dokaz da stvaramo i pospešujemo kreiranje privrednog ambienta, u kojem će neki budući menadžeri, ali i oni koji su već sada menadžeri, dalje razvijati svoj potencijal do maksimuma i ostvarivati se kao uspešni ljudi. Krajnje, to je veoma značajno za naš grad, ali i za celu Srbiju“ – istakla je Ljubica Bertović direktorica Poslovnog inkubatora Subotica.

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *