Klizališna sezona počinje 8. decembra

Nova klizališna sezona počinje u petak, 8. decembra. Klizalište će raditi svih sedam dana u nedelji, u tri termina: od 10 do 12 časova, od 14 do 16 časova i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 250 dinara za dva sata klizanja, korisnici koji ne poseduju klizaljke moći će da ih iznajme po ceni od 250 dinara, dok će oštrenje klizaljki koštati 150 dinara.

Direktorkа JKP „Stadion“, Tamara Dimitrioski, izjavila je da su odrađene sve pripremne radnje za početak predstojeće sezone na ledu i da su i ove, kao i prethodnih godina, nabavljene nove klizaljke u iznosu od 200.000 dinara.

„Ograda je ofarbana i zamenjena, dok su unutrašnje prostorije okrečene. Ove godine ugrađen je novi sistem kontrole pristupa i evidencije korisnika. To znači da će ovim sistemom biti ubrzan ulazak u sam objekat. Ovaj sistem obezbeđen je iz sredstava Grada u iznosu od 2,7 miliona dinara”, kazala je Tamara Dimitrioski.

Član Gradskog veća zadužena za oblast komunalnih delatnosti i razvoja, Čila Goli, istakla je da su rebalansom budžeta za JKP „Stadion“ obezbeđena dodatna sredstva i dodala da je od 1. decembra za penzionere omogućena nova povlastica – besplatno korišćenje bazena u jutarnjim, rekreativnim terminima.

„Rebalansom budžeta izvojena su dodata sredstva u vidu tekućih subvencija za JKP ‘Stadion’ kako bi mogli da pokrivaju sve troškove. Za JKP ‘Stadion’ inicijalno je bilo izdvojeno 164 miliona dinara, i to smo povećali na 182 miliona dinara. Novina je da će penzioneri od 1. decembra u jutarnjim, rekreativnim terminima, odnosno od 6.00 do 7.30 časova, bazen na Prozivci i u Dudovoj šumi moći da koriste bez naknade“, naglasila je Čila Goli.

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *