4. “IT4Business” konferencija održaće se 24. novembra

U organizaciji subotičkog IT Klastera, Subotica će 24. novembra biti domaćin 4. po redu “IT4Business” konferencije, koja će na jednom mestu okupiti predavače i zainteresovane kompanije i preduzeća, sa ciljem upoznavanja o značaju i važnosti digitalne transformacije biznisa.

Kako je najavio Oliver Guganović, menadžer IT Klastera, na konferenciji će učestvovati pet eminentnih predavača, dr Bogdan Ubiparipović iz Banja Luke, Filip Mrdak iz Centra za digitalnu transformaciju pri Privrednoj komori Srbije, Jasna Koučin, konsultant, Dragan Nagulić iz Subotice i Mirko Panić ispred kompanije JAPI com, a jedna od tema će biti praktičan prikaz rada jedne poznate subotičke kompanije koja je prošla kroz digitalnu transformaciju.

“I ove godine ćemo pokušati da se fokusiramo upravo na pomenutu temu i da razbijemo tu neku stigmu koja postoji kod naših privrednika u vezi digitalne transformacije i da pokušamo da im kroz interesantna predavanja pokažemo koje su njene višestruke koristi, koja je nekako neminovna za sva poslovanja. Digitalna transformacija unapređuje poslovanje, a iako taj proces možda deluje strano i dosta nepristupačno nekim kompanijama, pojedinim biznisima, čak i privrednicima i preduzetnicima iz Subotice, beneficije koje se ostvaruju u vidu uštede vremena i resursa, poboljšanja procesa nakon digitalne transformacije je ogroman i taj proces u koji se ulazi jeste nešto što je dosta mistično barem kod nas, a to je ono što želimo da približimo ovakvom konferencijom, da ona može da znači kompaniji od 10 ljudi, ali i onoj od preko 100 zaposlenih”, naglasio je Guganović.

Konferencija će se održati u Biznis centru “Galleria”, prijave su otvorene na sajtu www.it4business.rs, broj mesta je ograničen, a prisustvo je besplatno. Upućen je poziv svim zainteresovanima da se slobodno prijave i poslušaju zanimljiva predavanja.